Η Α.Γ.Σ.Σ.Ε με Ελληνική Λύση και Νίκη

Διαδοχικές συναντήσεις με αντιπροσωπείες της «Ελληνικής Λύσης» και της «Νίκης» είχε στη Βουλή το Προεδρείο της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων (ΑΓΣΣΕ). Στόχος μας, η καλύτερη ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τις θέσεις πάνω στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «απόμαχοι».

Οι δύο αντιπροσωπείες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συνεχιζόμενη συμπίεση των οικονομικών τους που βιώνουν οι συνταξιούχοι, τις υφιστάμενες αδικίες μεταξύ «παλαιών» και «νέων», το κόστος της ακρίβειας στα ήδη πρώτης ανάγκης και την επιβάρυνση της υγειονομικής περίθαλψης και μας δήλωσαν ότι είναι στη διάθεση της Α.Γ.Σ.Σ.Ε. να υποστηρίξουν τα αιτήματά της με ερωτήσεις και άλλες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.

Δ.Τ 21 Συνάντηση Α.Γ.Σ.Σ.Ε με Ελληνική Λύση

Εκ μέρους της «Ελληνικής Λύσης» στη συνάντηση ήταν ο Δ/ντης του Γραφείου του Προέδρου κ. Χασσάπης Πέτρος με αντιπροσωπεία Βουλευτών.

Συνάντηση Α.Γ.Σ.Σ.Ε με Ελληνική Λύση και Νίκ

Στην αντιπροσωπεία της «Νίκης» παραβρέθηκαν ο Πρόεδρός της  κ.Νατσιός Δημήτριος με αντιπροσωπεία Βουλευτών.

Εκ μέρους της ΑΓΣΣΕ στις δύο συναντήσεις μετείχαν: ο Πρόεδρος Γιώργος Κουτσιμπογεώργος, ο Γεν. Γραμματέας Αντώνης Μπιρμπιλής και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Βασίλης Δαμιανός.

Το Γραφείο Τύπου της ΑΓΣΣΕ

Κοινοποίηση άρθρου: