Συνάντηση της ΑΓΣΣΕ με τη Νέα Αριστερά

Τα ακανθώδη προβλήματα των συνταξιούχων, τα οποία καθημερινά γίνονται πιο έντονα, εξέθεσε αντιπροσωπεία της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων (ΑΓΣΣΕ) στην αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς στην οποία μετείχαν οι βουλευτές Έφη Αχτσιόγλου και Θεανώ Φωτίου.

Στην κορυφή των αιτημάτων τέθηκε η ανεξέλεγκτη ακρίβεια, ιδίως στα είδη πρώτης ανάγκης, η μη τιμαριθμοποίηση της φορολογικής κλίμακας και η υπερφορολόγηση, ιδίως μέσω της άδικης Εισφοράς «Αλληλεγγύης», η μη αύξηση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, των συντάξεων περισσοτέρων από 770.000 δικαιούχων με το τρικ της «προσωπικής διαφοράς», το κόστος φαρμάκων και τα πληρωμένα απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία κ.α.

Οι εκπρόσωποι της Νέας Αριστεράς αποδέχτηκαν το δίκαιο των αιτημάτων μας και δεσμεύτηκαν να τα θέσουν στην Εθνική Αντιπροσωπεία με ερωτήσεις και κάθε πρόσφορη κοινοβουλευτική διαδικασία.

Μας δηλώθηκε μάλιστα ότι η Νέα Αριστερά θα βρίσκεται στο πλευρό μας σε κάθε διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Στη συνάντηση, που έγινε στη Βουλή, εκ μέρους της ΑΓΣΣΕ συμμετείχαν οι: Αντώνης Μπιρμπιλής Γ.Γραμματέας, Γιώργος Μαλαμής Αν.Πρόεδρος, Γιώργος Αρνής Γραμματέας Οικονομικών, Δημήτρης Δικόνιμος Οργανωτικός Γραμματέας, , και Βασίλης Δαμιανός Αν.Οργανωτικός Γραμματέας.

Το Γραφείο Τύπου της ΑΓΣΣΕ

Κοινοποίηση άρθρου: