ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠOΥ

Μετά την αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης για την προώθηση προς ψήφιση νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών για τις αστικές συγκοινωνίες και την επίσπευση των διαδικασιών για οριστική παραχώρηση στους ιδιώτες, τα συνδικάτα αντιδρούν με 24ωρη απεργία την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2022 και ώρα 12:00 με παράλληλη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας αποφάσισε καθολική 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ σε όλα τα μέσα Μαζικής Μεταφοράς του Λεκανοπεδίου (Σταθερές Συγκοινωνίες ΣΤΑ.ΣΥ και Ο.ΣΥ οδικές συγκοινωνίες).

Συμμετοχή στην απεργία του Ε.Κ.Α, δηλώνουν με αποφάσεις τους όλα τα σωματεία της Ο.ΣΥ, δηλαδή πρώην ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ, όλα τα Σωματεία της ΣΤΑΣΥ, δηλαδή ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ.

Οι συνταξιούχοι του σωματείου μας ήταν, είναι και θα είναι αλληλέγγυοι στους αγώνες των εργαζομένων του κλάδου που και εμείς με τους δικούς μας αγώνες βάλαμε το δικό μας λιθαράκι για Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες. Για το λόγο αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζόμενους σε όλες τις αστικές μεταφορές, συμμετέχουμε δυναμικά στη συγκέντρωσή τους έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ – ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝ. ΠΙΠΕΡΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΟΣΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Κοινοποίηση άρθρου: