Συνάντηση με τον Τομεάρχη της Ν.Δ για τα συνταξιοδοτικά θέματα κ. Γιάννη Βρούτση

Την Πέμπτη  31 Μαΐου 2018, κλιμάκιο της Α.Γ.Σ.Σ.Ε. αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ.Ιωάννη Ιορδανίδη, τον Γ.Γ. κ. Πέτρο Βογιατζή, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Ευθύμιο Ρουσιά, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Κώστα Κοντούλη,τον Πρόεδρο της ΠΟΣΣ κ.Βασίλη Αποστολόπουλο και τον Γ.Γ του Πανελλήνιου Συλλόγου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ  κ. Αντώνη Μπιρμπιλή, συναντήθηκε στη Βουλή με τον Τομεάρχη της Ν.Δ για τα συνταξιοδοτικά θέματα κ. Γιάννη Βρούτση και εξέθεσε τις θέσεις της για το συνταξιοδοτικό.

Επίσης ετέθη στον Τομεάρχη της Ν.Δ το θέμα της αυθαίρετης κατανομής των εισφορών των συνταξιούχων, βάσει του Άρθρου 102 του Νόμου Κατρούγκαλου, σε επιλεγμένες Οργανώσεις με παράλληλο αποκλεισμό της Α.Γ.Σ.Σ.Ε.

Εκ μέρους του Τομεάρχη της Ν.Δ μας δηλώθηκε η αμέριστη συμπαράσταση στα αιτήματά μας και η όσο το δυνατόν θεραπεία των αδικιών που υφιστάμεθα σαν συνταξιούχοι.

Η δέσμευση της Ν.Δ είναι ότι η επικοινωνία μας θα είναι διαρκής και γόνιμη για το συμφέρον των συνταξιούχων.

Η συνεχής επικοινωνία με τα πολιτικά κόμματα (σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη συνάντηση εντός του τελευταίου εξαμήνου , τόσο με τη Ν.Δ όσο και με το ΚΙΝ.ΑΛ) έχει ανοίξει ένα κανάλι αλληλοενημέρωσης που βοηθάει στην προώθηση των αιτημάτων μας με τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Κοινοποίηση άρθρου: