Γενική Αντιπροσωπευτική Συνέλευση – Ξενοδοχείο Novotel

Σήμερα Τετάρτη 04/06/2014, πραγματοποιήθηκε η 21η Γενική Αντιπροσωπευτική Συνέλευση του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ στο Ξενοδοχείο NOVOTEL ATHENS.
Στη συνέλευση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Α.Γ.Σ.Σ.Ε. κ. Νικόλαος Μουλίνος, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Συνομοσπονδίας κ. Νικόλαο Καραγεωργόπουλο.
Ακολουθεί απόσπασμα της ομιλίας του Προέδρου της Συνομοσπονδίας στη Συνέλευση:
«Συνάδελφε Πρόεδρε,
Συνάδελφοι του Διοικητικού Συμβουλίου,

Μας τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση σας
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΓΣΣΕ εκφράζουμε την ικανοποίηση μας και τη χαρά μας
Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις εργασίες σας.
(….)
Φίλες και φίλοι,
Χρειάζεται δράση ! Ναι ! Χρειαζόμαστε , όμως, μια νέα δράση. Μια διαφορετική αγωνιστικότητα. Ας το ξεκαθαρίσουμε – Ήμαστε αλλού, σήμερα, ως συνταξιούχοι, οι συνθήκες και τα δεδομένα είναι διαφορετικά
Χρειαζόμαστε άλλο τρόπο δράσης μακριά από τη χθεσινή της όψη και περιεχόμενο. Χρειάζεται , πρώτα από όλα ένας νέος ορθολογικός ρεαλισμός που να μας οριοθετήσει επιλογές, προτεραιότητες, τρόπους και μέσα.
Πρέπει να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, συνετά, χειραφετημένοι και ελεύθεροι από οποιεσδήποτε δεσμεύσεις.
(….)
Συνάδελφε Πρόεδρε,
Γνωρίζουμε τις προσπάθειες σας, ήμαστε ενήμεροι του σοβαρού και θετικού έργου που έχετε επιτύχει. Να το ξέρετε : σας παρακολουθούμε για να σας αντιγράψουμε να κλέψουμε ιδέες , να γίνουμε πλουσιότεροι σε εμπειρίες και γνώσεις.
Εκ μέρους του Δ.Σ. να σας σφίξουμε το χέρι και να σας παρακαλέσουμε να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και επιτυχημένα.
(….)
Κλείνοντας, θέλω να επισημάνω ότι ΑΓΣΣΕ ορίζει το σήμερα και το αύριο χωρίς ξόρκια ελπίδας και χωρίς κατάρες απελπισίας, αλλά ούτε και με αυταπάτες ή έγχρωμες σκοπιμότητες, ενεργεί συλλογικά μιας κι οι περισσότεροι μπορούν περισσότερο. Θα επιμείνουμε σε συμπόρευση, σε κοινή στάση , σε κοινή πορεία, κάνοντας και με τη δύναμη όλων μας αυτό που ακριβώς έπρεπε να είναι οι συνταξιούχοι εδώ και καιρό: ισότιμοι κοινωνικοί εταίροι. Και το όλοι μαζί δεν είναι προσχηματικό ή απλά ένα σύνθημα, είναι η πραγματική ανάγκη του Κινήματος μας.
Και να σας θυμίσω κάτι από ένα ποίημα του Σεφέρη
Και το πιο μεγάλο ταξίδι αρχίζει με ένα πρώτο βήμα-Νομίζω πως μπορούμε!!»

Κοινοποίηση άρθρου: