Οργάνωση Ομάδων Πολιτισμού

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος, για την οργάνωση Ομάδων Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ., στα Γραφεία της Συνομοσπονδίας στην Αθήνα μια πρώτη συνάντηση- γνωριμία συναδέλφων συνταξιούχων με πολιτιστική δραστηριότητα.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος της ΑΓΣΣΕ κος Νικόλαος Μουλίνος, ο οποίος είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί και να καλωσορίσει τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και έδειξαν διάθεση, όρεξη και επιθυμία για να έχουν οι συνταξιούχοι φωνή και παρουσία και μέσα από το χώρο της τέχνης και της καλλιτεχνίας.

Οι συνάδελφοι οι οποίοι παρέστησαν είναι οι : κα Βούλγαρη, κα Βουρνά, κα Δαφνομήλη, κα Λακουμέντα, κα Νάκη, κα Συνοδινού, κα Φίκα, κα Χατζημηνά και οι κ.κ. Αγάθος, Γεωργίου, Κατηχωρίτης και Σταθόπουλος.

Στο κλείσιμο της συνάντησης ορίστηκε μια Πενταμελής Επιτροπή Οργανωτικού, με προεδρεύοντα τον κο Κατηχωρίτη και μέλη τις κυρίες Βούλγαρη, Λακουμέντα, Φίκα και Χατζημηνά, και μεσοπρόθεσμο πλάνο την διοργάνωση έκθεσης των δημιουργιών των συναδέλφων –συνταξιούχων.

Κοινοποίηση άρθρου: