ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Συλλαλητήριο ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, ώρα18.00

Η εικονική πραγματικότητα που προβάλει η κυβέρνηση, αποδομείται καθημερινά από την σκληρή πραγματικότητα , που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία .
Η φτώχεια, η εξαθλίωση, η ανεργία, η φτωχοποίηση, η λιτότητα, οι φοροεπιδρομές, συνθέτουν την θλιβερή εικόνα ενός λαού και μιας χώρας που δοκιμάζονται μετά από 40 μήνες επιβολής των αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών.
Πολιτικών που θίγουν ακόμα και τα στοιχειώδη Δημοκρατικά και Κοινωνικά μας Δικαιώματα καταπατώντας καθημερινά τους Δημοκρατικούς Θεσμούς.
Οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία, παρά τις δυσκολίες, συνεχίζουν τον αγώνα για να ανατραπούν οι καταστροφικές επιταγές των Μνημονίων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, για να αλλάξουν ριζικά οι πολιτικές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ,(ΑΓΣΕΕ), καλεί όλους τους συνταξιούχους στη κοινή πορεία με τους εργαζόμενους και τους άνεργους της πατρίδας μας στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Γ.Σ.Ε.Ε. το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 Σεπτέμβρη στις 18.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.

ΩΡΑ ΓΙ

Κοινοποίηση άρθρου: