Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ…

Σοβαρές ανησυχίες προκαλούν στον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ -οι προερχόμενες από τον τύπο πληροφορίες- για το σοβαρό οικονομικό άνοιγμα που παρουσιάζει ο οργανισμός ύψους 300 εκατ. ευρώ από το πρώτο κιόλας τρίμηνο του έτους, γεγονός που υποβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και παροχές υγείας, και δυναμιτίζει την προοπτική βιωσιμότητάς του.

Με δεδομένη την κρατική αδυναμία για επιπλέον επιχορήγηση, ο ΕΟΠΥΥ βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις των εκατομμυρίων ασφαλισμένων του, τινάζοντας ουσιαστικά όλο το σύστημα στον αέρα.

Η Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος,(Α.Γ.Σ.Σ.Ε.) καλεί το Υπουργείο Υγείας , την Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και κάθε άλλο αρμόδιο να ενσκήψουν και να επιλύσουν άμεσα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Οργανισμό και ταλαιπωρούν τους ασφαλισμένους σε αυτόν, συνταξιούχους, εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, σε μια εποχή που τα προβλήματα που βιώνει η κοινωνία εξ’ αιτίας των μνημονιακών πολιτικών, έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του Ελληνικού λαού.

Κοινοποίηση άρθρου: