ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Τα νέα φορολογικά μέτρα και οι αυξήσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. ,μαζί με όλα τα προηγούμενα μέτρα που έχουν παρθεί και σε συνδυασμό με τη συνολική επίθεση που ήδη έχει δεχθεί το εισόδημα, από μειώσεις συντάξεων, μισθών, απολύσεις, ανεργία κτλ. διαμορφώνουν συνθήκες μαζικής και απόλυτης φτώχειας και εξαθλίωσης για το σύνολο των Ελλήνων.

  • Οι νέες φορολογικές επιβαρύνσεις είναι η συνέχεια της φοροληστρικής πολιτικής των τελευταίων ετών (απανωτές αυξήσεις του ΦΠΑ, χαράτσια για τα ακίνητα, έκτακτες εισφορές, μείωση του αφορολόγητου ποσού, αύξηση του φόρου με αλλεπάλληλες προς το χειρότερο αλλαγές της φορολογικής κλίμακας, μειώσεις σε μια σειρά φοροαπαλλαγές κοινωνικού χαρακτήρα κ.α.)
  • Οι τσουχτερές αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα στα οικιακά τιμολόγια που επιβάλλει η τρόϊκα των δανειστών και υλοποιεί η διοίκηση της ΔΕΗ από την 1/1/2013, οδηγούν σε ακόμα βαθύτερη απόγνωση τους καταναλωτές στη πλειοψηφία τους συνταξιούχους και εργαζόμενους.

Τα μέτρα αυτά υποβιβάζουν ακόμη περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων , υψώνουν ανυπέρβλητα εμπόδια στην κάλυψη των βασικών τους αναγκών και αποτελούν τη χαριστική βολή στη ‘χειμαζόμενη’ κοινωνία.
Η Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας με ρεαλισμό και αίσθημα υψηλής ευθύνης, θα συνεχίσει τον αγώνα της σε απόλυτη και σταθερή συνεργασία με όλους τους κοινωνικούς φορείς.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Κοινοποίηση άρθρου: