ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ., Σάββατο 8/9/2012

Είναι κοινή διαπίστωση εργαζόμενων και συνταξιούχων ότι ακόμα μια φορά οι θυσίες στις οποίες έχουν υποβληθεί και εξακολουθούν να υποβάλλονται και έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση την ελληνική κοινωνία, δεν έφεραν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν όσοι αποφάσισαν την επιβολή των βάρβαρων μέτρων και την εξόντωση ενός ολόκληρου λαού!

Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι γνωρίζουν καλά ότι θα βρεθούν και πάλι στο στόχαστρο της κυβέρνησης με τα νέα ‘τρομοκρατικά’ μέτρα ύψους 13,5 € που κυοφορούνται και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες…

Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι γνωρίζουν –επίσης- καλά πως τα νέα ακόμα πιο άνισα, άδικα και επαχθή μέτρα, δεν θα λύσουν το πρόβλημα, αλλά θα το διογκώσουν. Οι περαιτέρω μειώσεις στους μισθούς, στις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές απλώς θα γονατίσουν ακόμα περισσότερο την οικονομία και θα δημιουργήσουν περισσότερους ανέργους.

Απέναντι σε αυτά τα αλλεπάλληλα κτυπήματα, τα μέτρα πού παίρνονται και πλήττουν δυστυχώς τα μόνιμα υποζύγια εργαζόμενους και συνταξιούχους , δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε απαθείς.
Επιβάλλεται και πρέπει να δώσουμε το παρόν στους δρόμους με δυναμικούς, ενωτικούς και στοχευμένους αγώνες

Η Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος (Α.Γ.Σ.Σ.Ε)
καλεί τους συνταξιούχους-μέλη της να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά
στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ των Συνδικάτων στην Θεσσαλονίκη, πού γίνεται στα εγκαίνεια της ΔΕΘ το ΣΑΒΒΑΤΟ 8/9/12

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

Κοινοποίηση άρθρου: